Uitbreiding woning in Donkerbroek

 

2020 45 22  In Donkerbroek is het inpandige balkon waterdicht en ook het dak schiet flink op.

Uitbreiding woning in Donkerbroek

 

2020 45 20 De uitbouw van fam. Van Dreumel in Donkerbroek begint vorm te krijgen de dakplaten zijn besteld. En het weer werkt gelukkig mee.

Verbouwing watertoren in Lippenhuizen naar eigen woning met B&B

 

2020 46 17 Een jong enthousiast stel hebben de watertoren in Lippenhuizen gekocht, de bedoeling is om daar een bedrijfje te starten met B&B en eigen woning, het wordt een meer jaren plan, we zijn begonnen met de nutsvoorzieningen, en tijdens het boren door een 60 cm dikke betonwand gingen we door de elektra kabel die schuin door de wand ging, via de klic melding werd alles weer hersteld. Het wordt een leuke uitdaging om samen met Lisa en Aize er wat leuks van te maken.

Uitbreiding woning in Donkerbroek

 

2020 45 17 een nieuw project uitbreiding van een woning in Donkerbroek, afgelopen dagen stalen kolom met stalen ligger geplaatst op fundering, gisteren en vandaag de balklaag aangebracht.

Kozijnrenovatie op de Walta te Drachten

 

20204413 – Een kozijn gemaakt in eigen machinale geplaatst op de Walta in Drachten en afgewerkt met een zinkenkraal.

Garage Rietpol isoleren in het Fennepark te Drachten

 

20204313 – Garage Rietpol in Drachten aan de buitenkant geïsoleerd en afgewerkt met duurzame sponningdelen en afgewerkt met een zinkenkraal.

Woning uitbreiding in Kloosterburen

 

20204213 – Ook in Kloosterburen is men begonnen met de afwerking, het voegwerk is gereed en de goten geplaatst, het wachten is nog op de kozijnen.

Overdekte parkeerplaatsen met zonnecollectoren in Drachten

 

20203913 – Project carports met snelladers voor publiek in 10 minuten de accu opgeladen afgerond, jammer dat we het niet officieel kunnen openen, maar dat houden we nog te goed.

Garage Rietpol isoleren in het Fennepark te Drachten

 

20204310 – Deze week begonnen met een garage te isoleren in het Fennepark te Drachten de muren lieten vocht door, de komende week een mooie houten weersbestendige houtsoort er om heen en het gaat er weer prachtig uitzien.

Woning uitbreiding in Kloosterburen

 

20204210 – In Kloosterburen is van de uitbouw het dak waterdicht en grotendeels met pannen gedekt. Wind en storm bepaalden de laatste weken wel de voortgang.